Hırvatistan - Danimarka

Hırvatistan - Danimarka

Hırvatistan - Danimarka... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile Danimarka karşı karşıya geldi. İşte Hırvatistan - Danimarka karşılaşmasının geniş özeti ve detayları...

 

Hırvatistan - Danimarka karşılaşması... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile Danimarka karşı karşıya geldi.

Karşılaşma hızlı başlarken, Danimarka Jorgensen'in ikinci dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Hırvatistan'ın bu gole cevabı iki dakika sonra oldu. Hırvatlar, Mandzukic'in 4. dakikada attığı golle skora dengeyi getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki taraf da üstünlük golünü bulamadı ve karşılaşma uzatmalar gitti.

MODRIC PENALTI KAÇIRDI!

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında da iki takım gol bulamazken, Hırvatistan karşılaşmanın 116. dakikasında Modric ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Modric'in vuruşunda kaleci Kasper Schmeichel topu kontrol etmeyi başardı.

PENALTILAR KAZANAN HIRVATİSTAN

Penaltılarla kazanan taraf ise Hırvatistan oldu. Hırvatlar, penaltılarda rakibine 3-2'lik üstünlük sağlayarak tur atlayan taraf oldu.

KALECİLER DAMGA VURDU!

Karşılaşmaya kaleciler damga vurdu. Danimarka'nın kalecisi Kasper Schmeichel, maç içerisinde bir penaltı kurtarırken, karşılaşmanın penaltılara gitmesini sağladı. Yıldız file bekçisi, penaltılarda da iki penaltı kurtarmasına rağmen takımının turnuvaya veda etmesine engel olmadı.

Öte yandan Hırvatistan'ın kalecisi Subasic de penaltılarda 3 penaltıya geçit vermeyerek, turun geçilmesinde büyük pay sahibi oldu.

RAKİP RUSYA

Çeyrek finale çıkan Hırvatistan'ın rakibi ise büyük bir sürprize imza atarak İspanya'yı saf dışı bırakan turnuvanın ev sahibi Rusya oldu.

HIRVATİSTAN - DANİMARKA KARŞILAŞMASININ GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.