Rusya - Hırvatistan

Rusya - Hırvatistan

Rusya - Hırvatistan karşılaşması... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Rusya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. İşte Rusya - Hırvatistan karşılaşmasının geniş özeti ve detayları...

 

Rusya - Hırvatistan karşılaşması... 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ev sahibi Rusya, Hırvatistan ile çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geldi.

 
 

Normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmada uzatma dakikaları da 2-2'lik eşitlikle bitti. Penaltılara giden mücadeleyi Hırvatistan 4-3 kazanarak yarı finale çıkmayı başardı.

İLK UZATMADA VIDA SAHNEYE ÇIKTI

Karşılaşmanın normal süresi 31. dakikada Cheryshev ve 40. dakikada Kramaric'in attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona ererken, ilk uzatma devresinde Domagoj Vida sahneye çıktı. Beşiktaşlı futbolcu, karşılaşmanın 101. dakikasında yaptığı kafa vuruşuyla takımının öne geçmesini sağladı.

İKİNCİ UZATMADA FERNANDES SAHNEDE

Karşılaşmanın ikinci uzatmasında ise bu kez Mario Fernandes sahneye çıktı. Fernandes, bitime 5 dakika attığı golle karşılaşmanın penaltılara gitmesini sağladı.

YARI FİNAL BİLETİ PENALTILARDA GELDİ

Hırvatistan penaltılarda Rusya'ya 4-3'lük toplamda ise 6-5'lik üstünlük sağlayarak yarı final bileti aldı.

20 YIL SONRA YARI FİNAL

Hırvatistan, 20 yıl sonra yarı finale çıktı. Hırvatlar son olarak 1998 yılında Fransa'da düzenlenen turnuvada yarı final görmüştü.

RAKİP İNGİLTERE

Yarı finale çıkan Hırvatistan'ın yarı finaldeki rakibi, İsveç'i 2-0'lık skorla eleyen İngiltere oldu.

RUSYA - HIRVATİSTAN KARŞILAŞMASININ GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.