ÇİFTE STANDART SONA ERDİ

ÇİFTE STANDART SONA ERDİ

Düzce tv olarak Düzce?nin sorunlarına el attığımız haberlerimizin ardından yanlışlardan dönülüyor ve vatandaşın tepki gösterdiği sorunlar çözülmeye devam ediyor. Son olarak 5 Temmuz?da vatandaşların tepkisi sonucu haber yaptığımız 15 Temmuz Şehitler Parkına konulan ucube baraka için yetkililer harekete geçti. Baraka bulunduğu yerden kaldırıldı.

 

 

Düzcetv olarak Düzce?nin ve Düzcelilerin sorunlarına değindiğimiz haberlerimizin ardından olumlu sonuçlar alınmaya devam ediyor. 5 Temmuz tarihinde ?Belediyeden çifte standart? haberimiz de 15 Temmuz Şehitler parkının hemen içine bırakılan ce deprem döneminde yapılan barakalara benzer bir yapıyı gündeme getirmiş ve ?Geçtiğimiz ay Avni Akyol parkından kaldırılan barakaların bir benzeri getirildi halkın parkı 15 Temmuz Şehitleri Parkına konuldu. Parkta zaten 2 kafeterya varken, dondurma satışı yapılıyorken, dondurma satılması planlanan bir tahta baraka getirildi parkın köşesine yerleştirildi. Hem parkın yeşilliğine hem vatandaşın göz zevkine darbe vuruldu? demiştik.

İşte o haberimizin ardından vatandaşın tepkisi karşılık buldu ve doğru olan yapıldı.

Haberimizin ardından harekete geçen Düzce Belediyesi, 15 Temmuz parkında bulunan ve deprem barakalarını andıran ucube yapıyı kaldırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.