D-655'TE YOĞUNLUK NORMALİN ÜZERİNDE

D-655'TE YOĞUNLUK NORMALİN ÜZERİNDE

Tatil sezonunun  başlaması ve havaların mevsim normalleri üzerinde gitmesi nedeniyle tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Akçakoca?ya yolunda polis güvenli trafik akışlını sağlamak için yoğun güvenlik önlemi aldı. Gün içerisinde trafik uygulaması yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, özelikle ağır vasıtaları denetleyerek sürücülere uyarılarda bulunuyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tatilcileri Akçakoca?ya yönlendirdi. Günübirlik tatilciler  Akçakoca yolunda yoğunluk yaşanmasına yol açarken,  D-655 Karayolu trafiği de normalden kat kat arttı.

Sürücülerin daha kontrollü seyretmesi ve üzücü kazaların yaşanmaması için harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri yolda özellikle ağır vasıtalar üzerinde denetimlerini artırdı.

Ekipler, özellikle kamyon ve tır araçları üzerinde uygulama yaparak, trafik güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Ekipler yol güzergâhında kurdukları uygulama noktalarında sürücülerin evraklarını kontrol ederken, sürücüleri araçlardan indirerek uyku ve rehavet hallerini de gidermeye çalışıyor.

Tatilcilerin daha güvenli olarak gidecekleri yerlere ulaşmalarının sağlanması için ekipler D-655 karayolu üzerinde düzenli olarak uygulama yaparken, uykulu ve yorgun olan sürücülerin mutlaka yol kenarlarında dinlenmeleri, aşırı sıcak nedeniyle direksiyon başında bunalan sürücülerin kısa süreli molalarla rahatlamaları  ve trafik kurallarına uymaları uyarıları da yapılıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.