15 TEMMUZ BÖYLE ANILDI

15 TEMMUZ BÖYLE ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Düzce?de bir çok etkinlik düzenlendi. Hain darbe girişiminin yıldönümünde şehitlik ziyareti ile başlayan anma etkinliklerinde şehitler anısına fidan dikildi, 15 Temmuz Anı Defteri imzaya açıldı.

 

 

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün kalkıştığı hain darbe girişimin 2. yıldönümünde şehitlerimiz için tüm Türkiye?de olduğu gibi Düzce?de de etkinlikler düzenlendi.

Demokrasi ve Milli Beraberlik  Günü etkinlikleri 15 Şehitleri Anadolu Lisesinde fidan dikimi ile başladı.

Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay ile birlikte protokol üyelerinin katıldığı törenle 15 Şehitleri Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikildi. İlk fidanı diken Vali Dağlı ve Başkan Ay, fidana can suyu vermeyi de ihmal etmediler.

Fidan dikiminin ardından Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Valilik önünde bulunan Turizm Tanıtma bürosunda devam etti. Bu yıl ilk kez 15 Temmuz Hatıra Defteri imzaya açıldı. Deftere ilk olarak Vali Zülkif Dağlı 15 Temmuz ile ilgili görüş ve düşüncelerini yazarak imzaladı. Daha sonra Belediye Başkanı Dursun Ay anı defterini imzaladı,

Fidan dikimi ve anı defterinin imzaya açılmasının ardından cedidiye caminde şehitlerimiz için mevlit okutuldu.Mevlit programına Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Tüm şehitlerimizin ruhuna dualar edilirken, bir daha 15 Temmuz gibi vatanın birlik ve bütünlüğüne kast edecek hainliklerinin yaşanmaması emeni edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.