BAŞKAN MAHALLE GEZİLERİNDE

BAŞKAN MAHALLE GEZİLERİNDE

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay , AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerine başladı. Vatandaşlar Başkan Ay?a şikayetlerini ve taleplerini iletti.

 

 

 

Genel seçimlerin ardından mahalle gezilerine başlayan Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti kadın Kolları üyeleri ile Soğukpınar ve Şehit Bayram Gökmen Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. 

?Vefa ziyaretleri gerçekleştiriyoruz? diyen Başkan Ay, vatandaşlardan görüş, öneri ve isteklerini de dinleyerek çözüm noktasında istişarelerde bulunduklarını bildirdi.

Şehit Bayram Gökmen Mahallesinde Muhtar Ömer Bayramoğlu ve vatandaşlarla bir araya gelen başkan Ay?a mahallelinin en çok şikayet ettiği konu olan su sorunu iletildi. Ayrıca kaldırım çalışmaları ve çocukların oynayabileceği alanlar konusunda da talepte bulunuldu. Mahallede bulunan üniversite kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerin kullandığı imar planlarında gözüken ancak tarla vasfında olan yolun da dile getirildiği toplantıda Başkan Ay mahalleliye sorunların en kısa zamanda giderileceği sözü verdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.