SÖNMEZ: PARAYLA VATANİ GÖREV YAPILAMAZ

SÖNMEZ: PARAYLA VATANİ GÖREV YAPILAMAZ

Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, bedelli askerlikle ilgili sert konuştu, ?Ziraat Bankası kuyruğunda vatan savunulmaz. Parayla vatan görevi yapılamaz.? Dedi.

 

 

Askerliğin ölmeyi göze alarak yapılan bir hizmet olduğunu söyleyen Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, askerliğin herkesi eşitlediğini, sınıfsal farkları arka plana ittiğini vurguladı.

Sönmez, ? Aynı eğitim yerini, savaşta aynı siperi, aynı yatakhaneyi, aynı karavanayı paylaşırken yaşananlar, toplum hayatımızın en eşitlikçi durumudur. Vatan savunması ancak bu ruh ve davranışla yapılır.Birileri parayı ödeyip yatacak; sıvasız evlerde oturan yoksul vatan evlatları vatanı koruyacak kurtaracak,siz de o vatanda yaşayacaksınız.Bu vatan savunmasındaki millet birliğini dinamitlemektir. Bu utanç verici ayıbı örtmek için,??alınan paraların bir kısmı şehit yakınlarına verilecek??diyorlar. Şehit aileleri evlatlarını askere para için değil vatan için gönderdiler. Devletimiz şehit ailelerine sahip çıkmaktan aciz hale mi geldi?? dedi.

Türkiye?nin 24 Haziran 2015 tarihinden bu yana süren bir vatan savaşı verdiğini belirten Sönmez, ? Başta cephelerde savaşan Mehmetçiğimiz olmak üzere milletimizin tamamı bu savaşın başarısına kilitlenmiş durumdadır. Amerikan emperyalizminin taşeronu olan PKK ve FETÖ ile mücadele silah kullanarak verilmektedir. Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütlerine karşı başarıyla yürütülen operasyonların ve 15 Temmuz ABD destekli Fethullahçı darbe girişiminin püskürtülmesinin arkasında ordu-millet birlikteliği ve tarihsel birikimimiz yatmaktadır. Türk Milleti, vatanını savunması gerektiği zaman genciyle yaşlısıyla kadınıyla erkeğiyle bir bütün olur. Bu bizler için bir tarih yasasıdır. Bunu bozmak ihanete eşdeğerdir.  Ziraat Bankası kuyruğunda vatan savunulmaz. Parayla vatan görevi yapılamaz. Ömer Halisdemirler, Semih Terzi'lerin karşısına para için değil vatan için çıkmıştır.? İfadelerini kullandı.

 Sönmez,  her gün ülkenin beka sorununa işaret eden AK Parti yönetiminin bu sorunu çıkmaza sürükleyen siyasetler izlediğini, bedelli askerliğin de bu siyasetlerin zirve noktası olduğunu kaydetti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.