KOMŞUYA GÜZEL ÖDÜL

KOMŞUYA GÜZEL ÖDÜL

Bolu Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler Platformunun ?Şehir Ödülleri Türkiye 2018? proje yarışmasında, ?Yılın Gastronomi Şehri? ödülünü aldı. Bolu yaptığı projelerle ödül alıp yatırımları çekerken, aynı saatlerde hala seçim rehavetinden çıkmayan Düzce siyasiler simit dükkanı açılışındaydı.  

 

 

Bolu Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler Platformunun ?Şehir Ödülleri Türkiye 2018? proje yarışmasında, 300 proje başvurusu arasından ödül almaya hak kazandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde ?Yılın Gastronomi Şehri? ödülünü Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu aldı.

Bolu?nun doğanın kalbi olduğunu ifade eden Davarcıoğlu, ?Nereye giderseniz gidin Bolulu aşçılar her yerde vardır ve ünleri dünyaya yayılmıştır.? Diyerek, 5 yıldan beri uluslararası mutfak günlerini yaptıklarını söyledi.

Endemik olarak Bolu?ya has olan her şeye sahip çıkmak istediklerini de ifade eden Davarcıoğlu, Avrupa Birliği Proje Biriminin müracaat etmesiyle ödül aldıklarını belirtti.

Yatırımlar ve projeler konusunda hep Düzce?den bir adım önde olan Bolu bu ödülle sevinirken, yine gıdayla ilgili bir kare Düzce?den geldi, ancak Düzceli siyasilerin ve idarecilerin ilgi gösterdiği, gıdayla ilgili bir proje ile alınan ödül değil, yeni hizmete giren bir simit sarayının açılışı idi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.