DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ ETTİLER

DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ ETTİLER

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü?ne bağlı yunus ekipleri, düğün konvoylarındaki silahla havaya ateş eden magandalara göz açtırmıyor.

21Temmuz?da yapılan düğün için gelin alma konvoyunda havaya ateş ederek rahatsızlık veren şahısların ihbar edilmesi üzerine D-655 Karayolu Düzce Merkez istikameti?nde yunus ekipleri harekete geçti.

Ekipler yaptıkları çalışma sonucunda konvoyda bulunan bir araçtan inen E.Ç isimli şahsın belinde 7.65  ruhsatsız silah ve silaha ait şarjörde mermiler olduğunu belirlediler. Silaha ve silaha ait mermilere el koyan ekipler ayrıca bir başka araçtan inan F. A  isimli şahsında kuru sıkı tabancası olduğunu belirlediler. F.A.?nın aracında yapılan aramada ise Kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 48 adet mermiye de el koydular.

Havaya ateş eden şahıslarla beraber alınan silahlar işlemleri yapılmak üzere Çatana Polis Merkezine götürüldüler. Düğünde havaya ateş ederek vatandaşları rahatsız eden magandalar hakkında 6136 S.K.Muhalefet ve 5729 S.K Muhalefetten adli ve idari işlem yapıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.