ERDOĞAN?DAN YEREL SEÇİM VURGUSU

ERDOĞAN?DAN YEREL SEÇİM VURGUSU

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti?nin bugünkü grup toplantısında hem bedelli askerlik hem yerel seçimlerle ilgili konuştu. Erdoğan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde milletin sesine kulak vererek, kimlerle devam edeceklerini belirleyeceklerini  söyledi.

 

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bedelli askerlikle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Erdoğan, "Teklifi bu hafta Meclis'ten geçireceğiz" dedi.

 

YEREL SEÇİM VURGUSU

Türkiye?nin  yönetim sistemi değişikliğini 16 Nisan 2017 halk oylaması ve 24 Haziran seçimleriyle tamamladığını söyleyen Erdoğan, önümüzdeki yerel seçimler için ?hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeyi bilmeliyiz? dedi, seçimde milletin sesine kulak vereceklerini belirtti.

Erdoğan, ?  Önümüzde kısa vadeli tek bir seçim vardır, 2019 Mart'ındaki mahalli idareler seçimidir. 16 Ağustos'ta olağan kongremizi yapıyoruz, ardından mahalli idarelet seçimine ilişkin çalışmalarımızı başlatacağız. Siyasette de erken kalkan yol alır. Biz partimizi kurduğumuzdan beri her seçime ilk günkü heyecanla hazırlandığımız için bu başarıları elde ettik.Milletimize sesleniyorum, partimize sesleniyorum; milletimizin verdiği mesajları doğru şekilde almaz, eksiklerimizi düzeltmeden sandığa gidersek bu bize yakışmaz. Hesaba çekilmeden, kendimizi hesaba çekmeyi bilmeliyiz. Diğer partilerin halini görüyorsunuz değil mi, biz o hale düşemeyiz, bu bize yakışmaz. Bize kibir, gurur asla yakışmaz. 2019 Mart'ı için de milletimizin sesine kulak vereceğiz, kimlerle devam edeceğimize karar vereceğiz." Dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.