ORDU'DAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

ORDU'DAN MADALYA İLE DÖNDÜLER

2-5 Ağustos 2018 tarihlerinde Ordu ilinde Türkiye Halter federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası'nda Düzceli sporcular kürsüde yerlerini aldı . Antrenör Yasin Aydın eşliğinde Düzce?yi temsil eden haltercilerimiz 1 gümüş 1 bronz madalya ile döndüler.

Antrenör Yasin Aydın , Ordu ilinde yapılan gençler Türkiye Şampiyonası'nda gençler Avrupa şampiyonası hazırlık kampı seçmelerinin yapılacağını söyleyerek, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti ve ? ümit ediyorum ki en az bir sporcumuz milli takım kampına seçilip Avrupa şampiyonasına gidebilmek için ter dökecek . İlimizi halter branşında daha ileri taşımak adına elimizden geleni yapıyoruz . Hemen hemen her yıl milli takıma 1 veya 2 sporcu gönderiyoruz bu sporcularımızın 1 tanesi uluslararası alanda ülkemizi ,  ilimizi temsil ediyorlar. Sporcularımızın bu kadar üst düzey bir müsabakalarda yer almaları için tüm desteğini esirgemeyen Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürümüz sayın Feyzullah Dereci ye Halter federasyonu başkanımız sayın Tamer Taşpınar a Halter il temsilcimiz sayın Servet Türkel?e ve sporcularımızı bizlere güvenip antrenman yapmalarına izin veren ailelerimize sonsuz teşekkür ederim .? dedi.

Ordu?da yapılan şampiyonda Türkiye ikincisi olan Sedef Şafak, ?ilimizin Halter de  almış olduğu başarıların tesadüf olmadığını Bir kez daha gösterdiğimize inanıyorum? derken,

Avrupa 2. si Tülay İlhan ise , ? ilimizde bir Dünya şampiyonu var ikinci Dünya şampiyonu olması için elimden geleni yapacağım, hocamın şimdiden önümüzdeki senenin hesaplarını yapıp benim daha yüksek dereceler yapabileceğim seviyeye gelmemi sağlayacağına inanıyorum . bizi izlemeye devam edin? şeklinde konuştu.

Ekibin ağabeyi konumundaki Alpercan Durmaz, şampiyonada sakatlandığını ancak tedavi olarak önümüzdeki şampiyonalarda Düzce için madalyalar kazanacağını söyledi.

Şampiyonada talihsizlik yaşayan ve 3. olan Milli sporcumuz Hasan Kesek ise üzgün olduğunu dile getirirken, ? önümüzdeki müsabakalara daha iyi antrenman yapıp Sedef ve  Tülay  kardeşlerim gibi hem ilimiz hem de ülkemiz adına madalyalar getirmek için elimden geleni yapacağım? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.