Avrasya Şampiyonasında Düzce Rüzgarı Esti

Avrasya Şampiyonasında Düzce Rüzgarı Esti

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve Türkiye Wushu Kug Fu Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren Kyokushin Karate branşının Uluslararası Şehzadeler Kenti Kata ve Kumite Avrasya Şampiyonasına Milli takım forması altında katılan Düzceli sporcular 2 şampiyonluk bir de 3?ncülükle döndü.

Türkiye Wushu Kug Fu Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren Kyokushin Karate branşının Amasya?da 1-5 Ağustos tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Şehzadeler Kenti Kata ve Kumite Avrasya Şampiyonası 10 ülkeden 450 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

 Türkiye bu şampiyonaya 163 sporcuyla katılırken, şampiyonaya Düzce'den katılan sporcularımızdan Yağızhan Mustafa Ödemiş Genç Erkek Kata kategorisinde Şampiyon olurken, Muhammet Erdem Genç Erkek 70 kg'da şampiyonluğu elde etti.

 Sude Tekeoğlu?nun ise Ümit Bayan 55 kg'da Avrasya üçüncüsü olarak Düzce ve Türkiye?yi en güzel şekilde temsil ettiği şampiyonada 1453 Atılgan Spor Kulübü Antrenörü Ayşegül Ödemiş de Milli Takım Antrenörü olarak görev aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.