POLİS VE MAHALLELİ KAZAZEDE ARADI

POLİS VE MAHALLELİ KAZAZEDE ARADI

Dün gece bağlantı yolunda meydana gelen kazada, kaza yapan otomobilde bulunan şahıslar sırra kadem bastı, polis ve mahalle sakinleri dakikalarca kazazede aradı.

Kaza, dün gece saatlerinde, kalıcı konutlar bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kalıcı konutlar istikametinden Düzce istikametine gelmekte olan 34 LA 7441 plakalı otomobil , Opet kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıktı.

Bir süre  kaldırımdan giden otomobil daha sonra elektrik direğine çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken,  kazayı duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri geldi.

 Ancak otomobilde bulunan şahıs ya da şahıslar kaçtığı için ambulans boş olarak geri döndü. Mahalle sakinleri ve polis ekipleri uzun süre kazanın olduğu yerde yaralı şahıs aradı.

Görgü tanıkları  aracın çok hızlı olduğunu iddia ederken, ? bu kadar da olmaz? diyerek diğer araçları da tehlikeye düşürdüğünü söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.