BU SOKAK BELEDİYENİN TAM KARŞISINDA

BU SOKAK BELEDİYENİN TAM KARŞISINDA

İstanbul caddesi üzerinde tam da belediyenin karşısındaki Uzunzade sokak esnafı ilgisizlikten şikayetçi. Parke taşı döşeli sokakta 10 yıldır asfalta hasret kalan sokak esnafı toplanıp belediyeye dilekçe yazmış ancak, verilen cevapta sadece ? en yakın zamanda ilgilenilecek? denilip geçiştirilmiş.

 

 

Düzce?nin bazı mahalle, cadde ya da sokağının  yeterince hizmet alamadığını, vatandaşın ? biz cezalı mıyız? şeklindeki sitemini daha önce bir çok kez ekranlara taşımıştık.

İşte o cezalı sokaklardan biri de tam şehir merkezinde, hem de belediyenin karşısındaki Uzunzade sokak.

Uzunzade sokak yıllar önce parke taşı ile döşenmiş, ancak geçen yıllara yenik düşen sokağın zemini delik deşik, kırık dökük halde.

Yıllardır imza toplayarak dilekçe yazıp belediyeye başvuran esnaf ilgisizlikten şikayet ederken, ? en yakında ilgilenilecek? şeklinde yapılan geçiştirmeyi de hazmedemiyorlar.

Sokak esnaflarından Yalçın Yavuz, yol için en az 8,9 kez dilekçe verdiklerini söylerken, ? çukurları görmüşsünüzdür, her taraf çamur çökek içinde, yağmur yağdığında berbat oluyor. Dilekçe yazdık, en yakın zamanda ilgilenilecektir diye cevap gönderdiler. Ama herhangi bir gelişme yok. 10 yıldır böyle, burası terk edilmiş.? Derken,  

Emin Özgüner ise, ? Yollar pis, çöpçü bile sokağa girmiyor. Herkes kendi dükkanının önünü temizliyor. Belediye yardımcı olsa iyi bir şey olur. Bütün esnaf asfalt olmasını istiyor, toplanıp dilekçeler verildi ama sağlıklı bir cevap gelmedi.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.