SORUNSUZ BİR BAYRAM İÇİN

SORUNSUZ BİR BAYRAM İÇİN

Düzce?de polis ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentteki denetimlerini artırdı. Huzurlu bir bayram için ekipler D-100 karayolunda yaptıkları uygulamada özellikle ağır tonajlı ve yabancı plakalı araçları durdurarak kontrol ediyorlar.

 

 

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce?de de başlayan 10 günlük bayram tatili nedeniyle Düzce Emniyet Müdürlüğü ve Bayraktar Jandarma Komutanlığı ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Polis, D-100 karayolunda yaptığı denetimlerde sürücüleri hem uyarıyor hem de araçları arıyor.

Düzce İl emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesi yoğun trafik akışının yaşandığı noktalarda trafik kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

10 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Düzce genelinde yoğun bir araç ve insan trafiği yaşanıyor. Vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirmesi için polis ekipleri, denetimlerini artırdı. ?Frene değil, kurala güven? prensibiyle sürücülere trafik kurallarına uymaları, hız yapmamaları ve emniyet kemeri kullanmalarını söyleyen polis ekipleri araçları da didik didik arıyor. Yetkililer, vatandaşların huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirerek, sevdiklerine ulaşması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği bildirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.