İTFAİYE VE ZABITAYA ORTAK KUTLAMA

İTFAİYE VE ZABITAYA ORTAK KUTLAMA

Bem- Bir-Sen İl Temsilciliği tarafından kuruluş yıldönümlerini kutlayan itfaiye zabıta teşkilatlarına özel kutlama programa programı düzenlendi. Programda yapılan konuşmalarda, itfaiye ve zabıta personelinin fedakarca görev yaptığı vurgulanarak, yerel yönetimlerin teşkilatlarda çalışanların haklarını korumaya yönelik düzenleme yapması istendi.

 

 

Bem-Bir-Sen Sendikası İl Başkanlığı tarafından; itfaiye ve zabıta haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzce belediyesi evlendirme dairesi salonunda kutlama programı düzenlendi.

Programda açılış konuşmasını yapan Bem- Bir -Sen İl Temsilcisi Asiye Durnacı, itfaiye personelinin fedakarca ve kahramanca görevini yerine getirdiğini söyleyerek, yerel yönetimlerin bu hizmetin takdirinde olmalarını beklediklerini belirtti.

192. yılını kutlayan Zabıta teşkilatının bir üyesi olmaktan onur duyduğunu söyleyen Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ali Kahraman, halk için var olmanın bilinciyle, halkın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ise, 304. yılını kutlayan itfaiyeciliğin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi.

Hep birlikte yapılan itfaiyeci duasının ardından Mehmet Caner Polat, ebediyete göç etmiş itfaiye erlerini unutmadı, onları anarak ? beraber çalıştığınız arkadaşınızı kaybetmek çok zor? diyerek, hayatını kaybetmiş tüm itfaiyecilere Allah?tan rahmet diledi.

Programa katılan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu, itfaiyecilerin yaşam ile ölüm arasında zorlu bir mesleğin içerisinde olduklarını söyleyerek, hem itfaiye hem zabıta teşkilatının fedakarca görevlerini yaptıklarını belirtti.

Kutlama programında son konuşmayı yapan Belediye Başkanı Dursun Ay, zabıta ve itfaiyenin belediyenin öncü kuruluşları olduğunu söyleyerek, başarılar diledi.

Programın devamında, Bem- Bir ? Sen tarafından, Başkan Dursun Ay ve başkan yardımcıları Elif Sezer Cebar ile Özgür Sağlam?a çiçek,  itfaiye ve zabıta müdürlerine ise plaket  takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.