FETÖ'NÜN SÖZDE MUHASEBE İMAMI YAKALANDI..

FETÖ'NÜN SÖZDE MUHASEBE İMAMI YAKALANDI..

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü koordineli operasyonda, FETÖ/PDY'nin ilimizin de aralarında bulunduğu sözde Marmara Muhasebe İmamı olan ve hakkında mahkemenin arama kararı bulunan Sami kod adlı Orhan S. ile eşi Fatma S'yi tramvay durağında gözaltına aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği kararı ile aranan Orhan S. ile ilgili bilgilere ulaşan İstanbul İstihbarat Şube ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekiplerin koordineli yürüttükleri çalışmada, Orhan S'nin Güngören Tramvay durağında olduğu belirlendi.

Dün akşam saatlerinde düzenlenen operasyonda, Orhan S. ile yanında bulunan ve hakkında arama kararı bulunan eşi Fatma S. gözaltına alındı. Orhan S. ve eşinin üzerinde sahte kimlikler çıktı.

Yapılan araştırmaya göre, Orhan S., 2008'den itibaren Başakşehir, Küçükçekmece ve Avcılar eyaletlerinden sorumlu muhasebeciliği, daha sonra Bakırköy, Zeytinburnu ve Güngören'den sorumlu muhasebeciliği yaptıktan sonra Anadolu Büyükşehir Muhasebecisi olarak örgüt tarafından görevlendirildi.

Orhan S., İstanbul Anadolu yakası ile birlikte Düzce, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Karabük ve Kocaeli'deki para trafiğini yönetti.

Orhan S., polisin tespitlerine göre son olarak Marmara Muhasebe İmamı olarak faaliyet yütüterek, FETÖ/PDY'nin Marmara bölgesindeki para trafiğini yönetmeye başladı.

Örgütün kilit isimlerinden biri olduğu belirtilen Orhan S. ve eşi Fatma S. sorgulanmak üzere Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.