POLİSLERİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

POLİSLERİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve yunus ekipleri okulların açılmasıyla birlikte özellikle internet kafelerde denetimlerini sıklaştırdılar. Bugün yapılan denetimlerde bir internet kafede, FETÖ videoları seyreden bir genç ekiplerin dikkati ile yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla denetimlerini de artırdılar. Okula devamsızlık yaparak vakitlerini internet kafelerde geçiren öğrencilere yönelik denetim yapan ekipler, bugün yaptıkları denetimlerde farklı bir vakayla karşılaştılar.

Asayiş ekipleri ve yunus ekipleri ile bir internet kafeyi denetleyen ekipler, 18 yaşından küçük çocuk olup olmadığını kontrol ederken 22 yaşında bir gencin internette FETÖ terör örgütü ele başısı Fetullah Gülen?in videolarını izlediğini  gördüler.

Gencin kimliği sorgulayan ve yanında bulunan çantasını arayan ekiplere kendini savunmaya çalışan genç gözyaşlarını tutamazken, ellerine kelepçe takılarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.