BEKLENTİLERİ YAVUZ AÇIKLADI

BEKLENTİLERİ  YAVUZ AÇIKLADI

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya eski Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Belediye başkan adaylarının şeffaf, hesap verebilen, ilkeli, dürüst, şatafat ve israftan uzak bir anlayışa sahip olması gerektiğini vurguladı.

 

 

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda 'İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları' ile yapılan 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, " Bize 'adaylar nasıl olmalı' diye soruyorlar. Adaylarda şeffaflık, saydamlık, hesap verilebilirlik, kolektif ruh ile çalışabilen, ilkeli, dürüst, şatafat ve israftan uzak bir anlayışa sahip bireylerden oluşan bir aday tanımlaması olacaktır' dedi.

 

ERDOĞAN  ÖRNEĞİ

Yavuz, sahada kendilerine 'Adaylardan ne bekliyorsunuz? Nasıl olmalı?' şeklinde sorular yöneltildiğini de belirterek, "Bunun cevabı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul'a işlediği Erdoğan Belediyeciliğidir" dedi.

 

İSRAFTAN UZAK

Belediye başkan adayları şeffaf, hesap verebilen, ilkeli, dürüst, şatafat ve israftan uzak bir anlayışa sahip olması gerektiğini vurgulayan Yavuz, "Dolayısıyla en kalbi davranış sergileyen, aziz milletimiz ile gönül bağını koparmayan, AK Parti misyonuna uyum sağlayarak davranış biçimini o şekilde geliştiren kişileri Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında oluşturulan komisyonlarda görüşüp, belirleyeceğiz" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.