AKÇAKOCA’NIN KARDEŞ BELEDİYESİ KARS ARPAÇAY OLDU

 AKÇAKOCA’NIN KARDEŞ BELEDİYESİ KARS ARPAÇAY OLDU

 Beraberindeki heyetle Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı ziyaret eden Akkaya, burada yaptığı konuşmada Kars'ın güzelliklerle dolu bir il olduğunu belirterek, geleneklerinin misafirperverlik ve hoşgörü üzerine kurulduğunu Kars ve İlçelerinin kültür ve tarihi zenginliklerin var olduğunu söyledi.

Akçakoca Belediyesi ile kardeş ilçe olduklarını belirten Akkaya, "Akçakocalılar bizim kardeşlerimizdir. Bu kardeşliğimiz bizden sonraki nesillerimize de inşallah yansıyacaktır. Sadece biz Başkan Fikret Albayrak ile kardeş olmuyoruz. Toplumlar kardeş oluyor ve bu kardeşlilk bizlerden sonraki nesillerde yaşatmalıdır" dedi.
Albayrak ise kısa bir süre önce Kars'ın Arpaçay ilçesine gittiklerini anımsatarak, ilçe halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
Arpaçay'ın çok güzel bir doğaya sahip olduğunu vurgulayan Albayrak, "Arpaçay, bölge olarak çok güzel bir yerleşim yeri. Tabii bu güzellik bölge insanının bizi sıcak karşılamasını da etkilemiş. Artık buradaki Karslılar da Akçakocalı oldu. Burada doğan ve büyüyenler kendilerini Akçakocalı gibi hissediyor. Yeni başlamış birlikteliğin devamını istiyoruz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Akçakoca Belediye Meclis salonunda Akçakoca'yı tanıtan filim gösterisinde bulunularak Belediye Başkanı Fikret Albayrak döneminde yaptığı yatırımlar konusunda heyete bilgiler Verdi.
Kars Belediye Başkanı ve beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ile Akçakoca'nın tarihini yansıtan Cumayeri Mesire alanında ikrtamlarda bulunulmasının ardından. Bin 700 metre yükseklikten gelen heyet, Akçakoca Edilli Ağzında bulunan Denizkamp kesiminde denize girerek çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Etkinliklerde iki Belediye Başkanı, Kurum Müdürleri ve Belediye Meclis üyeleri bir araya gelerek sohbetler ettiler ve deniz ve doğanın tadını çıkardılar.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.