MEM?DEN OKUL MÜDÜRLERİNE BİLGİLENDİRME

MEM?DEN OKUL MÜDÜRLERİNE BİLGİLENDİRME

Ulusal, yerel projeler ve Avrupa Birliği Projeleri kapsamında Düzce  genelindeki okul ve kurum müdürlükleri tarafından yürütülmekte olan projelerin iş ve işlemleri ile ilgili olarak; merkez ilçe okul ve kurum müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzce Valiliği Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Müdürlüğün Ar-Ge biriminde görevli öğretmenler Kudret Çiçek, Ali Canbaz, Ayşe Betül Candar ve Bilgin Can projelerin işleyişleri ile ilgili olarak hazırladıkları sunumlarla okul ve kurum müdürlerini bilgilendirdiler.

Annem Varsa Ben de Varım, Kariyer Günleri, Düzce Kodluyor, Denge, Kardeş Okul, Başarıya Bir Adım projelerinin 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyet değerlendirmeleri, projelerde yapılan revizyonlar ve yeni öğretim yılı proje vizyon tanıtımı ile devam eden toplantı, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit?in genel değerlendirme konuşmasıyla sona erdi.

02 ? 05 Ekim 2018 tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Ar-Ge ekibi tarafından ilçelerde de proje bilgilendirme, tanıtım ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirilecek. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin ve okul yöneticilerinin katılımlarıyla ilçelerde gerçekleştirilecek toplantılar ile yeni öğretim yılında uygulanacak projelerin başarılı bir şekilde amacına ulaşması hedefleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.