TÜRKİYE PARTİSİ KAPANDI

TÜRKİYE PARTİSİ KAPANDI

 Abdul Latif Şener Türkiye Partisi'nin kapandığını açıkladı. Türkiye Partisi'nin Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık, meclis dışı muhalefetin kendini kamuoyuna duyurmasında çok büyük güçlükler yaşandığını, bu nedenle böyle bir karar alındığını ifade etti. Aktif olarak olmasa da siyasetin her zaman içerisinde yer alacağını belirten Bıyık, "Abdul Latif Şener ile birlikte siyaset yapmak benim için bir onurdu" dedi.

Bıyık partinin kapatılmasına ilişkin kararı şöyle değerlendirdi:

Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi bir partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi dışında siyaset yapması çok güç. Hele muhalefet yapması daha da güç. Halka ulaşamıyor, sesini duyuramıyor. Genel Başkanımız da yeterli siyaset yapamadığı gerekçesiyle böyle bir karar aldı. Bilindiği gibi Genel Başkanımız Çankaya Üniversitesinde öğretim üyeliğine devam ediyor.

Bizim için siyaset hiç bir zaman amaç olmadı. Millete hizmet için siyaseti her zaman araç olarak kullandım. Siyasetten bugüne kadar hiç bir beklentim olmadı. Hir zaman siyasetin içinde yer almaya devam edeceğim. İlla siyasi bir oluşumun içerisinde yer almaya gerek yok. Genel Başkanımızla 2 Sivas'ta birlikte çalıştım. Ondan çok değerli şöyler öğrendim. Onunla birlikte siyaset yapmak benim için bir onur.

Türkiye'nin Abdul Latif Şener gibi siyasetçilere ihtiyacı var. Umarım ilerleyen yıllarda yeni siyasi oluşmuların içerisinde onu tekrar görürüz. Çünkü kaybedilmemesi gereken bir siyasetçi. Birlikte çalıştığımız dönemde onun ilkesinin sadece millete hizmet etmek olduğunu gördüm.Aksi olsaydı zaten Bakanlık koltuğunu bırakmazdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.