KAYNAŞLI MÜSABAKALARA HAZIR

 KAYNAŞLI MÜSABAKALARA HAZIR

 Geçtiğimiz ay yapılan protokol çerçevesinde Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kontrolünde geçen Kaynaşlı Spor Tesislerinde başlatılan hummalı tadilat ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çim saha, halı saha ve kapalı spor salonundan oluşan tesislerde yaklaşık bir aydır gece gündüz tadilat yapıldı. Öncelikle Kaynaşlı stadyumunun kelleşen çimleri, kumlama yöntemi ile eski hale getirildi. Sahada biten yabancı otlar temizlenerek, eskisinden daha iyi konuma getirildi.

Ardından kapalı spor salonundaki potalarda iyileştirme yapıldı. Kapalı spor salonuna protokol tribünü eklenerek, koltukları monte edildi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, 1 ay boyunca spor salonunun odalarını yeniledi, onarımı yapılması gereken kapıları onardı. Ayrıca tuvaletler yenilerek kullanılır hale getirildi. Öte yandan Kaynaşlı kapalı spor salonunun iç ve dış bakımı yapılırken yeni yüzümüz olan renklerle de boyandı. Tüm kapılar ve petekler elden geçerek hem değiştirildi hem de boyandı. Daha önce büyük sıkıntı yaratan çatı da onarılarak kışa hazır hale getirildi.
Kaynaşlı spor tesisleri içinde halkın en çok kullanacağı halı saha da elden geçirilerek yeniden kullanıma açıldı. Halı saha aboneliği için çalışmalar başlatılarak halkın ilgi göstermesi beklenmeye başlandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.