HEM SÜRÜCÜLERİ HEM YAYALARI İSYAN ETTİRİYOR

HEM SÜRÜCÜLERİ HEM YAYALARI İSYAN ETTİRİYOR

Düzce Otoban bağlantı yolundaki çalışmalar özellikle Fiskobirlik kavşağında sabah ve akşam trafiğini felç etti. Hem sürücüler hem yayalar, hatta karşıdan karşıya geçemeyen öğrenciler trafik keşmekeşinin içinde kalırken, Belediye Başkanı Dursun Ay bu yoğunluk için ileride bir tünel projesi uygulanabileceğini söyledi, bu yolu kullanan sürücülere ise D-100 karayolunu kullanmalarını tavsiye etti.

 

 

Azmimilli mahallesinde otoban bağlantı yolu çalışmaları devam ederken Haydar Gördebil Bulvarı?na da uzayan çalışmalar o bölgede trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi. Özellikle Fiskobirlik kavşağında sabah ve akşam saatlerinde tam bir trafik karmaşası yaşanırken, sadece sürücüler değil, yayalar ve öğrenciler de bu karmaşadan nasibini aldı.

Belediye Başkanı Dursun Ay, bugün düzenlediği 1 yıllık değerlendirme toplantısında, TEM Otoyol bağlantısında çalışmaların devam ettiğini söyledi, Fiskobirlik kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunu önlemek için akıllı ışıklandırma yapılacağını, ileriye dönük tünel projesinin bu bölgede uygulamayı planladıklarını dile getirdi.

Otoban bağlantı yolunun projesi ve trafik karmaşasıyla ilgili eleştirilere istinaden bir basın mensubunun sorduğu ? insanların bu çileyi çekmesinde biraz da sorumlusu siyasiler ve idareciler olarak sizlersiniz, bu planlamaların uzun vadede yapılması daha doğru değil mi, neden biz bu çileleri çekiyoruz? şeklindeki soruyu cevaplayan Ay, trafiğin D-100?e kaymasından taraf olduğunu dile getirdi.

Şehir büyüdükçe ister istemez yolların duble yol olması gerektiğini belirten Başkan Ay, ? trafik yoğunlaşıyor. Biz şu anda  Adliye?den şehir içinde gelirken Fisko kavşağından değil de D-100?ü ve üst geçidi kullanarak da geçebiliriz. Zaman içerisinde bu oturacaktır. Fisko kavşağında trafiğin tıkandığını gören kişi, D-100?deki üst geçidi kullanacaktır. Şu anda çalışmalar yapıyoruz, o kavşakta belki de tamamen kalkacak, hemen 100 metre ileride Kervan kavşağı var. Zaman bizi buraya götürecektir diye düşünüyorum.? Dedi.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.