HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLİYOR

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, düzenlediği halk günü toplantılarında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Keskin, kendisine gelen vatandaşların belli bir konu değil bir çok değişik konularda sorun ve taleplerini ilettiğini, vatandaşların sorununun çözümü için ilgili kurum ve kişilere yönlendirdiğini söyledi.

 

 

Her pazartesi günü parti il binasında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sorunları ve talepleri dinleyip notlar alıyor.

İl Başkanlığına gelen tüm vatandaşları kapıda karşılayarak, sıcak şekilde kucaklayan ve sorunlarını tek tek dinleyen Keskin, kendisine iletilen talepleri ve sorunları çözmek için büyük çaba gösteriyor.

 Keskin?le bir araya gelen vatandaşlar, Keskin?in kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarının çözümü noktasında gösterdiği hassasiyetten dolayı memnun olduklarını dile getiriyor.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, vatandaşların halk gününe çeşitli istek ve sorunlarla geldiğini söylerken, iş konusundan özel sıkıntılara kadar bir çok konuda görüşme yaptığını dile getirdi.

Keskin, ? Bazen 100 kişi ile görüşüyoruz. Her konuda gelen vatandaşlarımız var. Bir yerdeki eksiklik için gelen var, tayin isteyen var, konuları çeşitlendirebiliriz, çözüm istiyor insanlar, biz de eklimizden geldiği kadar belediye başkanlarımıza, valimize, milletvekillerimize, kurum müdürlerimize, diğer siyasi arkadaşlarımıza yönlendiriyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.