GÜMÜŞOVALILAR TEMİZ SUYA HASRET

GÜMÜŞOVALILAR TEMİZ SUYA HASRET

İçme suyundan çıkan kurtlar ve suyun çamurlu hali pes dedirtti. Musluklardan akan sudaki bulanıklığın yanı sıra böceklerin de çıkması mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Evlerindeki çamaşır ve bulaşık makinelerinden kombilerine kadar her şeyin sudaki kurtçuklar nedeniyle bozulduğunu söyleyen mahalle sakinleri, bebeklerine mamayı bile yapamadıklarını belirtiyorlar.

 

 

Bir su çilesi haberi de Gümüşova?dan geldi. Gümüşova Fatih Mahallesi sakinleri önce bulanık akan musluk sularının daha sonra kurtlarla birlikte aktığını belirterek en temel ihtiyaçlarını bile musluk suyuyla yapamamanın dramını yaşıyor. Musluklarından 3 ay önce bulanık ve çamurlu akan suların yaklaşık 1 ay öncede kurtlu aktığını belirterek evlerinde bebeklerin, bakıma muhtaç yaşlıların olduğunu belirten mahalle sakinleri musluk suyundan akan böceklerle çileden çıktıklarını ifade ediyorlar.

Fatih Mahallesi sakinleri evlerinde su ile çalışan bütün makine cihazlarında arızalandığını dişle getirerek, soruna bir çözüm bulunmasını istiyorlar. Banyo ihtiyacını bile kurtlu sular nedeniyle karşılayamadıklarını da ifade eden mahalle sakinleri sorunun çözümü için çalmadıkları kapı kalmadığını ancak bir sonuç alamadıklarını da belirterek, yetkililerin soruna çözüm bulmasını istiyorlar.

  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.