ERDOĞAN İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

ERDOĞAN İL BAŞKANLARINA SESLENDİ

Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin?in de katıldığı toplantıda Erdoğan, yerel seçimlere yönelik olarak, ? milletimizin gönlünü fethetmeden hedeflere ulaşamayız.? Dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın konuşmasından satır başları:

"MİLLETİN GÖNLÜNÜ FETHETMEDEN HEDEFLERE ULAŞAMAYIZ"

Fevkalade dönemler, tedbirler ve bununla alakalı fedakarlıklar gerektirir. Bundan sonra işimiz daha kolay olacaktır. AK Parti milletiyle yola çıkmış, engelleri milletiyle aşmış bir partidir. Şehirlerinize döndüğünüzde bu durumu anlatmanızı istiyorum. Milletimizin gönlünü fethetmeden hedeflere ulaşamayız. Bu mesele seçim meselesi değildir, beka meselesidir, çocuklarımızın meselesidir, 2053, 2071 vizyonu meselesidir. Partimiz hiçbir zaman 'ben' diyenlerin partisi olmamıştır. Bizim kitabımızda 'ben' yoktur, 'biz' vardır.

"BİZİM TEK ANDIMIZ İSTİKLAL MARŞIMIZDIR"

Biz AK Parti'nin kaderiyle ülkemizin kaderini aynı görüyoruz. Türkiye'nin başına bir hal gelirse AK Parti olsa ne olur, olmasa ne olur. Onun için ülkemize sahip çıkacağız. İstiklal Marşımızda ifade edilen mesajları idrak edeceğiz ve hayata geçireceğiz. Bizim tek andımız İstiklal Marşımızdır. Günümüz şartlarında hiçbir manası olmayan fuzuli tartışmalarla milletimizi yormak yerine işimize bakacağız. AK Parti olarak 17 yıldır bu şekilde yol yürüdük.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.