BAŞKAN AY DESTEK PERSONELİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN AY DESTEK PERSONELİ İLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile yemekte buluştu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kurum içi istişare toplantılarına Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile düzenlenen yemek organizasyonu ile devam ediyor.

Kurum içi çalışma verimliliğini artırmak ve personel ile yakından ilgilenmek amacıyla başlatılan etkinlikler kapsamında Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Başkan Dursun Ay mutlu personelin verimli iş gücü ve çalışma prensibi konusunda daha başarılı olacağına dikkat çekerek ?burada bulunan değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben de şantiyede tam üç yıl geçen dönem çalıştım. Yani şantiyede neler oluyor, işler nasıl gidiyor biliyorum. Çok fazla sizinle vakit geçiremiyorum iş yoğunluğundan dolayı ama aklımın bir ucu sizinledir.

Sizler de görüyorum; mobilyadan demire kadar her malzemeden üretim yapıyorsunuz. Hatta bir ışıklı kavşak yaptınız, çok beğendik, beğenildi. Orada çok kazalar oluyordu, bunun önüne geçtik. Dolayısıyla Destek Hizmetleri bizim en önemli birimlerimizden birisidir. Çalışma anında başınızdaki müdürler, şefler ve hatta benimle de iletişime geçebilirsiniz. Ben müdürlerimden de yaptığımız toplantılarda bu konularda bilgi alıyorum. Biz kendi personelimize özel ilgi göstermeye özen gösteriyoruz. Başınıza Allah korusun bir şey geldiğinde beni yanınızda hissetmeniz için her şeyi yapıyorum, yapmaya devam edeceğim. Biliyorsunuz bizim de bünyemizde 800?e yakın taşeron personelimiz vardı. Bunları ayrım gözetmeksizin şirketimize aldık. Biz kimsenin ekmeğine mani olmamak için ayrım gözetmedik? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.