YENİ GÜZERGAHLAR KAFA KARIŞTIRDI

YENİ GÜZERGAHLAR KAFA KARIŞTIRDI

Düzce?de son günlerde trafikte çile yaşanıyor bir yandan da vahim ve trajikomik vakalarla birlikte. Çünkü otoban bağlantı yolu nedeniyle değişen güzergahlarda kaybolan kaybolana. Terminali bulamayan otobüsler Aydınpınar caddesine çıkıp geri dönmekte zorluk yaşarken, bir çok sürücü de girdiği yoldan çıkamıyor. Bunun son örneğini de bir otobüs yaşadı. Terminale gitmeye çalışan otobüs yolunu kaybederek mezarlığa girdi.

 

 

Otoban bağlantı yolu inşaatı Düzce?nin trafiğini arap saçına çevirdi. Çevre yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle güzergahlar değişince çok fazla bilgi sahibi olmayan sürücüler için gidecekleri yere ulaşmak çileye dönüştü.

Terminal ve Beyköy yoluna gideceklere Darıcı mahallesi ve yeni açılan Aydınpınar çevre yolundan verilen güzergah sürücülerin kafasını karıştırınca bir çok kişi gideceğe yere ulaşamadan kayboldu.

Bugün televizyonumuza bir çok telefon gelirken, adliyeye gitmek isteyen avukatların Aydınpınar mahallesine çıktığı, burada kendilerine yön tarif edilmesine rağmen dönüp dolaşıp yine aynı yere çıktıkları öğrenildi.

Aynı kafa karışıklığını otobüslerin de yaşadığını söyleyen vatandaşlar, bir çok otobüsü Ayrınpınar caddesinde görünce şaşkınlığa uğradıklarını dile getirdiler.

Trafikte kaybolan araçların son örneği bir yolcu otobüsü oldu. Bir vatandaşın haber merkezimize gönderdiği görüntüde, terminale gitmeye çalışan otobüsün kaybolduğu ayan beyan ortada. Terminal yerine mezarlığa ulaşan otobüs ne tarafa gideceğini bilmeden yavaş yavaş yoluna devam ediyor. İşin garip tarafı otobüsün peşine takılan diğer araçların da yanılgıya düşerek soluğu mezarlıkta almaları.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.