BAŞKAN HİZMETLERİNİ ANLATTI

BAŞKAN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçe halkına brifing verdi. 4,5 yıldır yaptığı hizmetleri anlatan Bayraktar, tamamlanan ve yapımı süren projelerini halka paylaşırken, ? başarı varsa sizin eserinizdir, başarısızlık varsa biz sahipleniriz? dedi.

 

 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, 4,5 yıllık görev süresince yaptığı hizmetleri halka anlattı. Kaynaşlı Kızılay Toplum merkezinde gerçekleşen toplantıya eski belediye başkanlarından 5 dönem belediye başkanlığı yapan, onursal başkan Osman Demirci, yine eski başkanlardan Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail Korkmaz, belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

4 ANA BAŞLIKTA TOPLADIK

Konuşmasına sessizlik şiiri ile başlayan Başkan Bayraktar, ? biz de başarı yoktur, nasip ve takdir vardır? diyerek, göreve geldiği gün, Kaynaşlı?da neler yapabileceklerini 4 ana başlıkta topladıklarını söyledi. İmar, sosyal alan, sanayi ve turizm alanlarında neler katabiliriz düşüncesi ile yola çıktığını dile getirdi.? Başarı varsa sizlerin, başarısızlık varsa bizlerin eseridir? dedi.

Yol Açma çalışmaları ile işe başladıklarını söyleyen Başkan Bayraktar, ? Yaklaşık 4,5 yıl içinde 12 km yol açtık. 16 km yol genişlemesi yaptık. Yaklaşık 4,5 sene içerisinde 34 bin 750 metre asfaltlama yaptık. Meydan, sosyal tesis ve yeni belediye binası ile birlikte ihaleleri gerçekleşti, önümüzdeki günlerde 15 km daha asfalt atımı gerçekleştireceğiz. Toplamda 50 km asfalt çalışması yapacağız.? Dedi.

 

DEVAM EDEN PROJELERİ ANLATTI

Dere ıslah çalışmaları , mezarlık düzenlemeleri, doğalgaz çalışmalarından da söz eden Başkan Bayraktar, merkez yeni cami şadırvanını boşaltarak hamam yapılacağını dile getirdi. Eğitim alanında, tüm ilçeye hitap edecek anaokulu çalışmalarının devam ettiğini, gelecek eğitim öğretim döneminde hizmete açılacağını söyleyen Bayraktar, bölgede bulunmayan ve içinde, lisesi, ortaokulu, sosyal tesisi, yurdu, uygulama camisi  olan imam hatip kampüsünü de ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

 

ESNAFIN SERZENİŞİ ORTADAN KALKACAK

Bayraktar, Otoban köprülü kavşakta çalışmaların Şubat ayında biteceğini söyledi.

Bayraktar, ? Otoban çıkışında Rahmetli Turgut Özal?ın hayaliydi, bunu gerçekleştirdik. Geçen sene ramazan ayında açılacaktı, Şu anda ikinci ayağın üzerindeki enerji hatlarının indirilmesi sorun oldu. Geçen hafta gerek bölge müdürümüz gerek valimizle yaptığımız toplantıda, enerji hattının yer altına alınması projesi yıl başına kadar tamamlanacak ve ardından da ilgili müteahhitte , herhangi bir sorun yok, bıraktı, kaçtı yok, şubat ayı içinde kavşağın açılması sağlanacak. Bolu Dağı esnafının da serzenişi ortadan kalkacak diye düşünüyorum.? Şeklinde konuştu.

 

YENİ PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Devam eden projelerini de anlatan Bayraktar, ilçe stadı, mahallelerdeki park yapımı, Asar Deresi projesinin yanı sıra tüm Türkiye?deki gençlere hizmet edecek  Yaylagöl gençlik kampı projesinde nisan ayında tesisi çalışmalarının tamamlanacağını bildirdi. Kanal Kaynaşlı projesinin ise 2019 yılının 4. ayında teslim edileceğini ifade etti. Başkan Bayraktar çok amaçlı kültür merkezinin de ilçedeki eski sağlık ocağı yerine yapılacağını, önümüzdeki sene inşaatın başlayacağını dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.