VALİ YILMAZ’DAN DÜZCE ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

 VALİ YILMAZ’DAN DÜZCE ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

 Vali Adnan Yılmaz'ı ziyarette Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. İsmail Ercan, Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Erzincanlı, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, Rektör Danışmanı Doç. Dr.Recep Özmerdivenli ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdurrahman Kılınç ile birlikte karşıladı.

Vali Yılmaz ziyarette, "Üniversite Düzce için kilit taşıdır. Başımızın tacıdır. Birlikte üreterek Düzce'yi sizin gibi bilim adamları sayesinde hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Sizinle her şeye varım kaybedecek hiç zamanımız yok" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Şerifoğlu ise "Düzce için severek çalışan bir kadromuz var. Türkiye'nin dört bir yanından gelen hocalarımızla çalışıyoruz. Düzce'nin kalkınması için proje işbirlikleri yapıyoruz. Düzce'nin kalkınması bizim öncelikli hedeflerimizden birisi" dedi.
Ziyaret, sohbetin ardından Rektör Şerifoğlu tarafından Vali Adnan Yılmaz'a üniversiteyi tanıtan bir brifing verilmesiyle son buldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.