YIĞILCA BELEDİYE MECLİSİNDEN ÖRNEK KARAR

YIĞILCA BELEDİYE MECLİSİNDEN ÖRNEK KARAR

Yığılca Belediye Meclisince alınan karar neticesinde, daha önceki dönemlerde Yığılca Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak görev almış kişilerin isimleri Yığılca'nın sokaklarına verildi.

Yığılca Belediye Meclisinin 05.12.2018 tarihli oturumunda alınan 39 sayılı komisyon kararı ile Pazar Sokak adı Şevket Yıldırım Sokak, Lale Sokak adı Hasan Çam Sokak, Gaziler Sokak adı Ali Kemal Sokak, Güngören Küme Evleri ise artık Mert Sokak adı ile anılacak.

Alınan bu karar ile ilgili Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yaptığı değerlendirmede; "Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ile birlikte aldığımız bu karar neticesinde Yığılca Belediyesi adına görev yapmış önemli büyüklerimizin adını bir anlamda yaşatmak istiyoruz. Onlar dönemlerinin koşullarında Yığılca adına önemli işlere imza atmışlardır. Her birine ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün bizlerde onlara teşekkürümüzü bu şekilde sokaklarımıza isimlerini vererek sonsuza dek yaşatmak gayesiyle sunduk. Bir ahde vefa örneği sergileyen tüm meclis üyesi arkadaşlarımı da tebrik  ediyor ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.