ÖZLÜ SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ÖZLÜ SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü saha çalışmalarına muhtarlarla başladı. Muhtarlarla düzenlediği toplantının ardından bazı mahalleleri ziyaret etti, ayrıca Düzcespor maçını da tribünden izledi.

 

 

Hafta sonunu Düzce?de geçiren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, saha çalışmalarına muhtarlarla başladı.

 

Erguvan Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Özlü, ayrıca bazı mahalleleri de ziyaret ederek hem muhtarlar hem de  vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Özlü?ye AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert eşlik etti.

Muhtarlar ile mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında istişarelerde bulunan Özlü, muhtarların şikayet ve isteklerini tek tek not etti.

Özlü, Cedidiye Camii önünde bulunan çay ocağında da vatandaşlar il bir araya geldi ve sorunları dinledi. Ardından Çakırlar Mahallesinde de bir dizi incelemelerde bulunarak mahalle halkı ile bir araya geldi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü Düzcespor maçını da izledi. Özlü, tıpkı MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz gibi,  Düzcespor Osmaniyespor karşılaşmasını, tribünde kendisine ayrılan bölümde izlemek yerine, Kırmızı Şimşekler taraftar grubunun içinde izlemeyi tercih etti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.