DTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Meclis Başkanı Nusret Özsoy'un açılış konuşmasının ardından TOBB 2012 yılı faaliyetlerinin yer aldığı klip izlendi. Faaliyet klibinin ardından ise Gaziantep'te yaşanan terör saldırısı sonrası TOBB çatısı altında bir araya gelen sivil toplum örgütlerinin terörü kınama ve Gaziantep'e destek görüntülerini içeren kısa film izlendi.

Filmlerin ardından söz alan Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, dönem oda faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Büyük, yaşanan terör olaylarının hem ülke ekonomisine hem de vatandaşların psikolojisine olumsuz olarak yansıdığını fakat bu saldırıların işadamlarını ve Türkiye'yi durduramayacağını söyledi. Yaşanan olumsuz gelişmelerin yanı sıra ülkede çok önemli ve olumlu gelişmelerin de olduğunu belirten Büyük, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kasteden, vatandaşların huzurunu bozan, ekonomiye de dolaylı yoldan da olsa zarar veren eli kanlı terör örgütünü her platformda kınadığını da sözlerine ekledi.
Metin Büyük'ün konuşmasının ardından Düzce TSO Genel Sekreteri Tuncay Yüksel, 2013'te yapılması planlanan oda organ seçimleri, seçme ve seçilme hakkı konularından meclis üyelerine bilgiler verdi.
Eylül ayı meclis oturumu, Meclis Başkanı Nusret Özsoy'un kapanış konuşmasıyla sona erdi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.