EVDE BOŞ VAKİT GEÇİRMEK YERİNE

EVDE BOŞ VAKİT GEÇİRMEK YERİNE

Düzce?de çocuklarını okula bırakan anneler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce "Çocuklar Okula Anneler Spora Projesi" kapsamında soluğu sporda alıyorlar.

 

 

Kadınlara sporda farkındalık ve spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen proje ile, Düzceli kadınlar çocuklarını okula gönderdikten sonra soluğu spor salonunda alıyorlar. Her yaştan kadın boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla bu projeye dahil olarak Gençlik spor müdürlüğü salonunda her türlü sporu yaparak vakit geçiriyorlar.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Nermin Alayıldız, çocuklar okuldayken annelerin çok boş vaktinin olduğunu söyleyerek, kadınlarla bir araya geldiklerini, böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Alayıldız, annelerin her türlü sporu yaptıklarını söylerken, hem kadınların sanal alemden uzak durması hem de çocuklarla empati kuruması anlamında projenin yararlı olduğunun altını çizdi. Kadınların spora büyük ilgi gösterdiğini, 10 kişilik gruplar halinde 4 grubun spor yaptığını söyleyen Alayıldız, kadınlara çağrıda bulundu.

Kızıyla judoya gelen Figen Ayyıldız, hem spor yapıp hem eğlendiklerini söylerken, Nebahat Gürsoy ise, evde boş oturmaktansa spor faaliyetlerine katıldıklarını dile getirdi. Spor faaliyetlerine çocuğu ile birlikte katılan Merve Çil de, bütün kadınları spora davet etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.