PAZAR YİNE İÇ AÇICI DEĞİLDİ

PAZAR YİNE İÇ AÇICI DEĞİLDİ

Fevzi Çakmak mahallesinde kurulan cumartesi pazarında soğuk altında satış yapmaya çalışan esnaflar fiyatlar ucuz olmasına rağmen satışların durgun olduğundan şikayet ettiler. Esnaflar bir de göndermede bulundular, ? pazarda poşetler bedava??

 

 

Cumartesi pazarında durum bu hafta da hiç iç açıcı değildi. Esnaflar fiyatların geçen yılla aynı olduğunu söylese de, soğuktan mı parasızlıktan mı bilinmez vatandaş pazara pek de rağbet etmedi.

?Pazarda satışlar durgun? diyen bir esnaf, fiyatların uygun olduğunu ancak halkta para olmadığını vurguladı. Geçen seneye göre fiyatların uygun olduğunu söyleyen esnaf, hatta geçen yıla göre daha uygun olduğunu dile getirdi. ? Ama müşteri yok, açılmasını bekliyoruz? dedi.

Başka bir pazarcı ise fiyatlar konusunda tam tersi konuştu, ? sinek avlıyoruz, bu pahallılıkta müşteri mi olur, her şey pahalı, geçen seneye göre yüksek, sabahtan beri yaptığımız satışa bak? diyerek sıkıntıyı anlattı.

Bir başka pazarcı esnafı da, ? Gördüğünüz gibi pazarda in cin top oynuyor, ama soğuktan ama parasızlıktan bilemiyoruz, şu an aldığımız paraya mal satıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin. Mandalina 5 sene önce de 2 liraydı şimdi de 2 lira. Piyasa açılmaz. Nisana kadar böyle gider? dedi.

Vatandaş ise fiyatlar nedeniyle çok değil az alışveriş yapmak zorunda olduklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.