AYHAN CİCU YİNE GÜNDEME GETİRDİ

AYHAN CİCU YİNE GÜNDEME GETİRDİ

MHP?li meclis üyesi Ayhan Cicu, geçtiğimiz aylarda Düzce gündemini epey bir meşgul eden Avni Akyol Parkı ihalesinin iptalini meclis gündemine getirdi. Cicu, ? Paraya ihtiyacınız yok mu? diyerek parkın neden bir daha ihale edilmediğini sordu.

 

 

Geçtiğimiz Haziran ayında, Avni Akyol parkındaki sosyal tesislerin kiraya verilmesiyle ilgili ihaleler astronomik fiyatlarla sonuçlanmış, günün şartlarına ve tesislerden elde edilmesi tahmin edilen gelirlere uygun olmayacak ölçüde oluşan şişkin kira bedellerinin yanı sıra, ihaleleri kazanan firmaların sosyal tesisleri amacına uygun şekilde işletemeyecekleri yönünde oluşan kanaat sebebiyle ihaleler iptal edilmişti. İhalelerin iptalinin ardından, parkların işletme hakkının da tamamen Düzce Belediyesine devredilmesine karar verilmişti.

İhalelerin iptal edilmesinin üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen yeni ihale yapılmazken, dün akşam belediye meclis toplantısında MHP?li Ayhan Cicu konuyu gündeme taşıdı.

Cicu, meclis başkan vekili Salih Keskinli?ye , ? İhalesi iptal olan Avni Akyol parkında neden tekrar ihaleye çıkılmıyor. Paraya ihtiyacınız yok mu? diye sordu ancak her zamanki gibi cevap alamadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.