KAR PEHLİVANLARI

KAR PEHLİVANLARI

Kar yağışı ile birlikte birçok çılgın görüntü kameralara yansırken, Düzce Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler de daha önce kendilerine meydan okuyan öğrencilere karda şortlarıya buz gibi hava karlara atlayarak meydan okudular.

Kar yağışı ile birlikte Türkiye?nin çeşitli yerlerinden bir çok görüntü sosyal medyada düşmeye başladı. Bu görüntülere Düzce Üniversitesi öğrencilerinin düellosu da takıldı. Daha önce Düzce Üniversitesinde okuyan öğrencilerinin birbirlerini düelloya çağırdığını belirten Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden 6 tanesi yağan karda buz gibi havada karlar üzerinde şortlarıyla çıkarak meydan okudu.

Sosyal medyada paylaşılan video dfa öğrencilerden birisi; ?Düzce Üniversitesi?nde okuyan bazı öğrenciler, Düzce Üniversitesi?nde okuyan bazı öğrencilere meydan okumuşlar. Ama BESYO?da okuyan öğrencilerin ne kadar çılgın olduğunu kestiremezler bile? diyerek meydan okudu. Ardından diğer arkadaşlarının yanına dönen öğrenci diğer arkadaşlarıyla birlikte akrobatik hareketler yaparak karların içine uçtular.

Görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından yüzlerce kullanıcı tarafından beğenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.