GENÇLER, ÖZLÜ'YÜ TULUM VE MEŞALE İLE KARŞILADI

GENÇLER, ÖZLÜ'YÜ TULUM VE MEŞALE İLE KARŞILADI

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü "Düzce'nin sorunlarını güçlü bir Başkan çözer. Düzce'nin sorunları varmı var. Düzce'nin çözülemeyen konuları var mı var ama çözülenler de var. Ben geçmişte bir şey yapılmadı diyenlere katılmıyorum. Geçmişte çok şey yapıldı. Ben yapılamayanları yapmak için burdayım. Yapamadıklarımızı yapmak için burdayım" dedi.

 

 

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü Aziziye Mahallesini ziyaret etti. Diriliş Aziziye Gençlik Derneği üyeleri Özlü'yü tulum çalarak ve meşale yakarak karşıladı. Gençler ile özel olarak ilgilenen Özlü, gençlerin dah fazla siyaset sahnesinde yer almasını istedi.

Aziziye Mahallesini ziyaret eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, "Düzce'de bir şey yapılmadı" iddialarına cevap verdi. Özlü "Düzce'nin sorunlarını güçlü bir Başkan çözer. Düzce'nin sorunları varmı var. Düzce'nin çözülemeyen konuları var mı var ama çözülenler de var. Ben geçmişte bir şey yapılmadı diyenlere katılmıyorum. Geçmişte çok şey yapıldı. Düzce'li kardeşlerim Düzce'li Belediye Başkanlarımız geçmişte görev yapan arkadaşlar gerçekten uğraştılar çok şey yapmaya çalıştılar ama bu kadar yapabildiler. Yapılanlar var yapılamayanlar var. Desekki hiçbirşey yapılmadı yanlış olur ama herşey yapıldı herşey mükemmel dersem bende size yanlış söylemiş olurum. Ne herşey mükemmel  ne de hiçbirşey yapılmadı bunların her ikiside yanlış. Ben yapılamayanları yapmak için burdayım. Yapamadıklarımızı yapmak için burdayım. Aziziye mahallemiz de değerli arkadaşlarım var. Bizim de bu mahalle için yapacağımız projeler var ve bir tanesi Pazaryeri. Bunu gelecek günler de daha detaylı konuşacağız. Aziziye mahallesinin diğer tarafında eski bir hastanemiz var, bunu okula çevireceğiz. İnşallah burası tertemiz pırıl pırıl çocuklarımızın okuduğu eğitim aldığı bir okul olacak" dedi.

Belediye Meclisi ve İGM listelerinin toplum tarafından sevilen isimlerden oluşturulacağını söyleyen Özlü "Aziziye mahallemize bu ikinci gelişimiz.  Aziziye mahallesi Düzce'nin en büyük ikinci mahallesi. Bizim ağzımızdan çok kafamız çalışır, kendimiz çalışırız. Bizim diğer siyasilerden farkımız çalışkan insanlardan oluşan bir siyasi kadroyuz. Önümüzdeki günlerde de yapacağımız meclis listesi, oluşturacağımız teşkilat, kuracağımız il genel meclisi listesi çok çalışkan, çok gayretli toplum tarafından sevilen kişilerden oluşacak. Buna özen göstereceğiz, gayret göstereceğiz.

Ağaca bakarsanız farklı bir şey görürsünüz,ormana bakarsanız farklı birşey görürsünüz. Ormanı görmekle ağacı görmek veya sadece ormana bakmak veya sadece ağaca bakmak bizleri çok farklı sonuçlara götürür. Benim sizden isteğim ağacı görürken ormanı da görmenizdir" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin kendi güvenliği için sınır ötesi operasyonlar düzenlediğini söyleyen Özlü "Türkiye aslında hiç bir zaman boş bırakılmamış. Türkiye her zaman zorluklardan geçmiş bir ülkedir. Suriye'de kanton devletler kurmak isteyen bir yapı vardı. Çok şükür silahlı kuvvetler eli ile bunları temizledik ve bu gün Suriye'de güvenli bir bölge oluşturduk. Kuzey Suriye'de Türkiye'nin güvenliğini sağlayacak şekilde bir yapı oluşturduk. Bunlar kolay değil. Bunlar Ülkemizin parasını, siyasilerimizin zamanını harcayan konular. Türkiye, güvenliği için sınır ötesinde operasyonlar yürütmek zorunda kalıyor. Çok şükür bunları başarıyla yerine getiriyoruz" dedi.

Son 20 yılda AK Parti'nin Türkiye'de büyük reformları hayata geçirdiğini söyleyen Özlü "Son 20 yıldır AK Parti siyasi kadroları iktidarda. Cumhuriyet Tarihimizin en kuvvetli en derin siyasi devrimleri gerçekleştirdik. Türkiye'de ilk defa Devlet ile Millet bir biriyle barıştı. Biz Millet ile Devleti barıştıran reformlar gerçekleştirdik. Türkiye nereden nereye geldi. Bundan 20 sene öncesine bakın, birde bu güne bakın. Sahip olduğumuz siyasi özgürlükler ve sahip olduğumuz ekonomik güç çok farklıdır. AK Parti'den önceki devlet adamları uluslararası bir konuda, uluslar arası bir sıkıntı da görüş beyan etmeden önce Amerika Başkanının sözcüsü acaba ne diyor bu konuda ne söylüyor buna dikkat ederlerdi. Amerika başkanının tavrı onun ön görüsü onun yaklaşımı bizimkiler için bir gösterge olurdu.

Bu gün telefonu kaldırıp Amerika Başkanına bu bölgede ne olması gerektiğini söyleyen bir siyasi kadro var. Türkiye'nin bulunduğu bölgede siyasi yapılanmanın nasıl olması gerektiği konusunda Amerikan Başkanına akıl veren bir siyasi irade var. Bu bölgedeki yapılanma Türkiye'den habersiz olamaz, Türkiye'nin görüşü alınmadan bu yapılamaz diyen bir siyasi iktidar var. Türkiye nereden nereye geldi. Dünya'da en çok sesi çıkan ülke, en gür sesi çıkan Ülke Türkiye'dir. Türkiye bölgesinde bölgesel bir liderdir, bölgesel bir güçtür, küresel bir oyuncu olmuştur. Biz artık kurallara uyan değil kuralları koyan bir ülkeyiz." ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.