DÜZCE’DE SPORLA YAŞA PROJESİ ÖRNEK OLACAK

DÜZCE’DE SPORLA YAŞA PROJESİ ÖRNEK OLACAK

 Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, çeşitli kamu kurumları ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün sekretaryalığında gerçekleştirilen 'Sporla Yaşa' projesine katılan gençler, Nurettin Zafer Stadyumunda bir araya geldi. Suça karışma ihtimali olan ve dezavantajlı gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerle kişisel ve bedensel gelişimlerini sağlaması amaçlanan 'Sporla Yaşa' projesine 37 okuldan 180 gencin projeye dahil edildiği öğrenildi.

'Sporla Yaşa' projesinin kurucu heyetinde bulunan Düzce Cumhuriyet Başsavcılılığı, Düzce Barosu, Düzce Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi gibi kurumların temsilcileri Nurettin Zafer Stadyumunda projeden yararlanan gençleri izledi. Gençlerle birlikte fotoğraf çektiren Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, yaptığı açıklamada "Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze yardımcı olabilecek tüm kurumlar yer alıyor. Bütün kurumların destekleri ile bu projeye başladık. İnşallah ilerde diğer kurumların da desteği ile farklı spor branşlarında çocuklarımıza destek olmak istiyoruz. Bu projede sadece futbol değil, basketbol, voleybol gibi branşlarda da aktiviteler yapmak istiyoruz. Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmasına katkı sağlamak adına destek verdik. Kendileri zaten bu çalışmayı bir fiil yürütüyorlardı. Ancak kurumsal işbirliğini arttırmak amacıyla Sporla Yaşa projesine destek verdik. Umuyorum ki projenin devamında çok güzel şeyler olacak. Düzce'de sporla yaşa projesine herkese örnek olacak. Bize yapmamız gerekeni söylediğiniz takdirde biz elimizden geleni yaparız. Sizlerin belirlediği alanlarda çalışmak isteriz. Farklılıkların ortaya çıkması ve sporun Düzce'de daha çok yapılmasını istiyoruz. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz gerçekten bu konuda ciddi ve güzel çalışmalar yapmış. Valiliğimizin de destekleri var. Biz de Başsavcılık olarak desteğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın konuşmasının ardından proje kapsamında yaz boyunca antrenmanlara gelen gençler gösteri maçı yaptı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.