KAR TEMİZLEMEYE YENİ ARAÇ

KAR TEMİZLEMEYE YENİ ARAÇ

Düzce Belediyesi, kar temizleme çalışmalarına katkı için yeni bir araç aldı. Hem kaldırımlardaki karları temizleyen hem de çöpleri toplayan aracı ilk olarak Belediye Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak denedi.

 

 

Kar yağdığında özellikle kaldırımlarda yürümenin işkenceye döndüğü Düzce?de, belediyenin saha ekipleri ellerinde küreklerle kaldırımları temizleyerek vatandaşın kazaya uğramaması için çaba sarf ediyor. Belediyeye yeni alınan araç, hem kaldırımlardaki karları  hem çöpleri temizleyerek saha işçilerini yükünü azaltacak.

Yol süpürme ve temizleme aracı bugün belediye önünde tanıtılırken aracın ilk denemesini Belediye Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak yaptı. Işıldak, belediyenin önünde ve kaldırımlarda aracı sürerek karları temizledi, çöpleri süpürdü.

Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak, aracın işlevleri hakkında bilgi verdi.

Işıldak, ? Yol süpürme ve kar küreme makinesi. En önemli özelliği dar sokaklarda, caddelerde ve kaldırımlardaki en küçük noktaları bile süpürmeye yarıyor. Çok hızlı bir emiş gücü var.Belediyemize firmamız tarafından kiralanarak hizmete sunuldu.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.