YENİ BAŞKANDAN BEKLENTİLERİNİ SORDUK

YENİ BAŞKANDAN BEKLENTİLERİNİ SORDUK

Düzce?de sokaktaki vatandaşa 31 Mart?ta seçilecek yeni belediye başkanından beklentilerini sorduk, ancak bazı vatandaşlar Düzce için yeni hizmetler, projeler beklerken, ?hiçbir beklentim yok? diyen vatandaşlarda ise siyasetten ve siyasilerden bıkkınlık sezdik.

 

 

31 Mart?ta yapılacak yerel seçimler için belediye başkan adayları saha çalışmalarını sürdürürken, sokaktaki vatandaşa yeni seçilecek başkandan beklentilerini sorduk.

Bir çok vatandaş yeni başkandan , yol, su gibi alt yapı hizmetleri beklediklerini söylerken, yeni projeler üretmesini isterken, bazı vatandaşlar ise, ?bu düzen bozulmaz? diyerek hiçbir beklentileri olmadığını dile getirdiler.

"Bu kez Düzce için güzel şeyler olacağını umut ediyoruz? diyen bir vatandaş, İstanbul caddesinin trafiğe kapatılıp tekrar açılmasının mantıksız olduğunu söylerken, yeni gelecek başkanın daha iyi hizmetler yapacağına inandığını, hangi partiden seçilirse seçilsin bu sefer Düzce için bir şeyler yapılacağını belirtti.

Bir vatandaş, ? taze kan bekliyorum? derken, değişimin şart olduğunu vurguladı, ? Düzce?nin geleceği için daha güzel projeler bekliyoruz? diyenlerde oldu, ? zam olmasın, işsizliğe çare bulsun? diyenler de.

Mikrofon uzattığımız bir çok vatandaş, ? hiçbir şey değişmez, bu yüzden hiçbir beklentimiz yok? şeklinde görüş bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.