DÜZCE GENÇLİK SPORDAN ANLAMLI PROJE

DÜZCE GENÇLİK SPORDAN ANLAMLI PROJE

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal sorumluluk hissettiği şehit ve gazi çocukların gelişime katkıda bulunmak amacıyla yüzme eğitimine başlıyor. Şehit ve gazi çocuklarının sosyal yaşama ayak uydurmasına yardımcı olmak, Şehit çocuklarının baba eksikliklerini etkinliklerle azaltmak ve Şehit ve Gazi çocuklarını topluma kazandırmak amacıyla fiziksel ve ruhsal terapi branşı olan yüzme aktivitesini yaptırmak amacıyla yola çıkan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Spor Uzman Gülay Ercan, Yüzme Antrenörü Selbi Öztaş, projenin hayata geçirilmesi için 19 Eylül Gaziler Gününde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin ile proje hakkında görüşen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Sizler bizim vatanımız için canlarınızı feda ettiniz. Bu ülkeye sahip çıktınız. Biz de sizlerin çocuklarına bir şekilde sahip çıkmak istiyoruz. Bu konudaki duyarlılığımızı göstermek istedik. Hem Gaziler Gününüz kutlu olsun hem de projemiz hayırlı olsun. Bu bir başlangıç olacak. Sadece yüzme değil diğer branşlarda da çocuklarımızı eğiteceğiz" ifadelerini kullandı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin ise "İlk defa böyle bir proje ile karşılaşıyoruz. Aslında biraz şaşırdık ancak şu anda arkadaşlarımıza ulaştık ve 23 çocuğumuzu projeye dahil etmek istiyoruz. Sizlerin bu duyarlılığından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.
"Gençlik Spor Şehit ve Gazi Çocuklarıyla Kulaç Atıyor" projesinin ilk toplantısı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ve 23 şehit ve gazi evladı, Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzunda Yüzme Antrenörü Selbi Öztaş eğitmenliğinde yüzme dersi görecek.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.