DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

 Düzce İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu, 300 yatalı devlet hastanesinin son durumunu araştırdı. İnşaat alanında yapılan araştırma ve müteahhit firma ile İl Sağlık Müdürlüğü'nden edinilen bilgiler sonucu hazırlanan rapor meclise sunuldu.

Çalışmaların devam ettiği ve inşaatı süresi içerisinde bitirileceği kaydedildiği raporda şu ifadelere yer verildi: "Komisyonumuzun 24-28 Eylül tarihlerinde yapmış olduğu çalışmalarda; önce İl Sağlık Müdürü ziyaret edilmiştir. Daha sonra İl Sağlık Müdürü ile inşaat alanına gidilmiş, buradaki çalışmalar yerinde görülmüş oradaki yetkili arkadaşlardan bilgiler alınmıştır. Aldığımız bilgiler neticesinde, ana yüklenici ve taşeron firmanın güç birliği yaparak inşaata yeniden hız verdiği görülmüştür. Şu andaki taşeron firmanın üçüncü taşeron firma olduğu beyan edilmiştir. Şu anda inşaat alanında 120'nin üzerinde personel ve 1 adet mobil beton santrali, 1 adet mobil vinç, 1 adet kule vinci, 1 adet JCV kepçe ve 1 adet traktör muhtelif diğer ekipmanları ile faaliyetini sürdürmektedir. Hastane kaba inşaatının yüzde 45 seviyesinde tamamlanmış olduğunu firma yetkilileri beyan etmişlerdir. Diğer taraftan ince iş imalatları ile elektrik ve mekanik tesisat işlerine başlanılmıştır. Söz konusu hastane inşaatının bitim süresi olan 31 Aralık 2013 tarihinde geçmişteki tüm olumsuzluklara rağmen işin bitirileceği firma yetkililerinden tarafımıza iletilmiştir. Bu görüşmelerin sonunda komisyon üyelerimizin ortak kanaati ile işin zamanında bitirileceği kanısına varılmıştır."
Komisyon raporu üzerine söz alan komisyon üyesi Adem Dursun, taşeron firma yetkililerinin endişeli olduğunu ve kamuoyundaki olumsuzlukların firmayı etkilediğini söyledi. Dursun, bu olumsuzluklardan dolayı firma yetkililerinin Düzce'deki firmalardan alışveriş yapamadıklarını ifade ederek, "Manevi destek istediklerini bize bildirdiler. Kamuoyunun da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.