GÜMÜŞOVA VE CUMAYERİ ENTEGRE HASTANE TEMELİ ATILDI

GÜMÜŞOVA VE CUMAYERİ ENTEGRE HASTANE TEMELİ ATILDI

 Kaynaşlı ve Yığılca entegre hastanelerinin ardından Cumayeri ve Gümüşova'ya ortak  hizmet verecek olan Entegre Hastanesi için temel atma töreni düzenlendi. Törene Vali Adnan Yılmaz, Vali Yardımcısı Miktat Alan, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve teşkilat üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda Gümüşovalı katıldı.Törende konuşan Vali Adnan Yılmaz, yapılacak olan hastanede emeği geçen dünün ve bugünün siyasetçilerine teşekkür etti.Yılmaz, "Sağlık her şeyin başı. Ona hepimiz zamanı gelince muhtacız. Allah doktorsuz, hastanesiz etmesin. İnşallah en kısa zamanda vaktinde yüklenici firmamız yapacak, sizlerin hizmetine verecek. Bu güzel tesisi kazandıran dünün ve bugünün milletvekillerine, meslektaşlarıma, sağlık çalışanlarına özellikle orman ve su bakanıma teşekkür ediyorum. Yer bulmak  çok önemli bir sorun. Eğer bir yatırım getirecekseniz,  önce yer istiyorlar. Önce yeri verin ondan sonrası "bizim görevimiz, ödevimizi yapıcağız" diye işaret ediyorlar. İnşallah bizde önce yerleri gösteririz, ödevine çalışan Düzcelilerle beraber mutlu yarınlara birlikte koşarız."diye konuştu.

Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise hastanelerin yer teminin sağlanmasında Orman Ve Su İşleri Bakanlığının büyük katkısı olduğuna dikkat çekerken,  Bakan Veysel Eroğlu'na teşekkür etti.

 "Sağlık olmazsa hiçbir şey olmuyor." Diyen Arslan, "Böyle bir yatırım ekmek ve su gibi lazım. Ben öncelikle orman ve su işleri bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hemen hemen bütün hastanelerin yerini orman teşkilatından aldık. Orman teşkilatına sağlık konusunda ve her konuda ne kadar teşekkür etmek azdır. Bu hastane ne Gümüşova'nın ne de Cumayeri'nindir.  iki ilçenin de ek ve kemik gibi ayrılmadıkları bir yaşam ortamında bu hastane ortak kullanılacaktır. Her iki ilçe halkı için hayırlı olsun. Allah böyle yatırımları eksik etmesin. Bizi de buralara düşürmesin."dedi.

Bugünün Cumayeri ve Gümüşova halkı için çok önemli bir gün olduğunu vurgulayan Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, emeği geçen herkese teşekkür ederken, her iki ilçe halkına da hayırlı olmasını diledi.

"Hizmeti milletin ayağına getirdik" diyen Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ise hastanenin bir an önce tamamlanarak Gümüşova ve Cumayeri halkının hizmetine sunulmasını diledi.

İki ilçeye hizmet verecek olan hastanenin yaklaşık 26 bin nüfusa hitap edecek bir yatırım olduğunu hatırlatan İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Şimşek, 2 hafta sonra fidanlık mevkiinde Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği için temel atma töreni gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Vali Yılmaz ve protokol üyeleri, dualar eşliğinde butona basarak hastane inşaatının temelini attı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.