KORKMAZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KORKMAZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İl Danışma Meclisinde konuşan Milletvekili Korkmaz, " Öncelikle hayatımızdan cunta kalıntılarını temizlememiz lazım. Onların koymuş olduğu kurallar var. Bunları kaldıracak olan bizleriz. Biz şehitlerimizi hiçbir zaman Amerikan marşı çalarak anmayız. Fatiha okuyarak anarız. Bu şekilde anma durumunda değiliz. Yapmak zorunda olduğum için yaptım. Bununla ilgili bir yönetmelik yok, kanun ve yaptırım yok. Bunu kabul etmemek suç değil. Adet örf hiç değil. Askeri zihniyeti bırakalım. Onlar asker istediklerini yapsın biz siviliz." Dedi.

Korkmaz, teşkilat içinde gruplaşmalar olduğuna dair çıkan haberleri de eleştirirken, farklı görüşler olabileceğini, ancak teşkilat içinde birlik ve beraberliğin devam ettiğini vurguladı. Korkmaz, Düzce'de siyaseti teşkilatın dizayn ettiğini belirtti.

Korkmaz, " Teşkilat AK parti hareketinin bel kemiğidir. Teşkilat bizim namusumuz, şerefimizdir.Makam mevkii ne olursa olsun kimse bizim aramıza fitne sokamaz, yönlendiremez.İbrahim Korkmaz, Osman Çakır bir tarafta, İl Başkanı ve Fevai Arslan bir tarafta, böyle bir şey yok. Tabiki farklı fikirlerde olacağız, bu fikirleri farklı uygun ortamlarda konuşacağız. Ancak biz bu teşkilatta hizmette olacağız." Dedi.

Korkmaz'ın konuşmasının ardından, Kocaeli Milletvekili ve il koordinatörü Mehmet Ali Okur, kendisinin önemli konulara temas ettiğini söylerken, saygı duruşu ile ilgili olarak söylediklerinin  ise genel merkez bazında çözüleceğini ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.