-DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNE ZENGİN KADRO

-DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNE ZENGİN KADRO

 Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi'ne yeni atanan öğretim üyeleri ile tanışma toplantısı düzenlendi. Tanışma toplantısında konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Safinaz Ataoğlu, "Yeni hocalarımız ve kadrolarımızla zenginleşiyoruz" dedi.

Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Tıp?Fakültesi olarak eğitim öğretimin yanında en üst düzeyde toplum sağlığına etki eden kurum olduklarını vurgulayarak, "109 öğretim üyemiz var. 35'i profesör, 29'u doçent, 45'i de yardımcı doçent. 4 tane uzman hekimimiz var. Uzmanlık eğitimi yapılıyor. 216 doktorumuz var. Yüksek kadro ile sağlık hizmeti sağlıyoruz. Zengin kadromuz ile bölgemize hatta bölgemiz dışındaki hastalara da hizmet edebileceğiz? En iyi sağlık hizmetini sunabilmek için uğraşacağız" dedi.
Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, sağlık hizmetinin kalitesini arttırmayı amaçladıklarına dikkat çekti. Üç anabilim dalında artan öğretim üyeleri ile daha önce yapılamayanların gerçekleştirileceğini vurgulayarak "Branşlar arasında iş birliği sağlanacak. ?Kalp ve Damar Cerrahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümlerimizdeki zengin kadromuz ile sağlık hizmetleri sürdürülecek" diye konuştu.
Artık, il dışına hasta sevkini engellemeye çalışacaklarını söyleyen Şerifoğlu "Hocalarımız sağlık hizmetine katkı sağlayacak. Eleman yetersizliği nedeni ile gerçekleştirilemeyen tetkikler ve sağlık hizmetleri yapılabilecek" dedi.
Şerifoğlu, ayrıca Düzce'de ilk kez Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde Anne karnındaki bebeğin beyin anamolisi ve tedavisi üzerine çalışılacağına dikkat çekti. Daha sonra kendilerini tanıtan öğretim üyeleri, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğretim üyeleri ana bilim dallarının ortak çalışmalar yapabileceğini dikkat çekti.
Yeni atanan öğretim üyeleri şu isimlerden oluşuyor; "Prof. Dr. Zeki Şekerci- Beyin ve Sinir Cerrahisi, Prof. Dr. Onur Özlü-Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Prof. Dr. Serdar Dilbaz- Kadın Hastalıkları ve Doğum, Prof. Dr. Murat Dikmengil- Kalp ve Damar Cerrahisi, Prof. Dr. Zerrin BicikBahçebaşı- İç Hastalıkları, Doç. Dr. Hüseyin Yüce- Tıbbi Genetik, Yrd. Doç. Dr. İlknur Suidiye Şeker- Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Yrd. Doç. Dr. Fatih Ermiş-İç Hastalıkları, Yrd. Doç. Dr. Ege Güleç Balbay-Göğüs Hastalıkları, Yrd. Doç. Dr. Mehmet E. Türkoğlu-Beyin ve Sinir Cerrahisi, Yrd. Doç. Dr. Ali Yavuzcan-Kadın Hastalıkları ve Doğum, Yrd. Doç. Dr. Yıldız-Değirmenci Nöroloji, Yrd. Doç. Dr. Mete Çağlar-Kadın Hastalıkları ve Doğum, Yrd. Doç. Dr. Cengiz Tuncer-Beyin ve Sinir Cerrahisi, Yrd. Doç. Dr. Sinan Bakırcı - Anatomi, Yrd. Doç. Dr. Şengül Cangür-Biyoistatistik, Prof. Dr. Selahattin Kumru-Kadın Hastalıkları ve Doğum, Doç. Dr. Soner Duru-Beyin ve Sinir Cerrahisi, Yrd. Doç. Dr. Murat Oktay-Tıbbi Patoloji, Uzman Dr. Gönül Tezer-Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Uzman Dr. Tarhan Çınar-Kalp ve Damar Cerrahisi ve Uzman Dr. Ekin İlkeli- Kalp ve Damar Cerrahisi."iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.