DÜZCE’DE 150 KİŞİLİK İŞE 390 KİŞİ MÜRACAT ETTİ

 DÜZCE’DE 150 KİŞİLİK İŞE 390 KİŞİ MÜRACAT ETTİ

 Çalışma ve İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğü ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Toplum Yararına Çalışma Programı" çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından tespit edilen okullarda, 150 kişilik yardımcı hizmet kadrosu belirlendi.

Düzce merkez ve ilçelerdeki kadro kurası sırasında başvuru istatistikleri dikkat çekti. Gümüşova ilçesi hariç diğer tüm okullar için yoğun başvuru yapıldı. Gümüşova'da ise 7 kişilik kadroya 3 kişinin müracaat etmesi şaşkınlık yarattı. Bu rakamlar Gümüşova'da işsizliğin olmadığı yorumlarına neden oldu.
Düzce merkezdeki okullar için belirlenen 84 kişilik kadroya 224 başvuru yapıldı. İlçelerde ise en fazla başvuru Yığılca'da görüldü. 8 kişilik kadroya 32 kişi hizmetli olabilmek için müracaat etti. Diğer ilçelerde belirlenen kadro ve müracaat sayıları ile ilgili rakamlar ise şöyle oluştu, "Cumayeri 8 -15, Kaynaşlı 6-13, Gölyaka10-26, Akçakoca 12-22, Gümüşova 7-3, Çilimli 9-11, Beyköy 2-23."
Valilik Toplantı Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile belirlenen adaylar proje okullarında 15 Haziran 2013 tarihine kadar temizlik hizmetlisi olarak görevlendirilecek. Sonuçlar, 30 Ekim'de İş Kur İl Müdürlüğü panosuna asılacak. Kuradan çıkan hizmetli adayları 1 Kasım tarihi itibariyle görevlendirildikleri okullarda hizmete başlayacak.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.