DÜZCE MEVLÜDE ÇITLAK ANAOKULU’NDAN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

DÜZCE MEVLÜDE ÇITLAK ANAOKULU’NDAN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

 Mevlüde Çıtlak Anaokulu öğrencileri "Ülkedeki lösemi, talasemi gibi birçok hastalıklarla savaşan hastalar, yeni doğum yapan anneler ve bebekler acil olarak kana ihtiyaç duymaktadırlar. Bu insanlara yardım edebilmek için tek kaynak olan insandır ve sadece bağış yöntemiyle kan ihtiyaçları karşılanabilmektedir" diyerek kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Mevlüde Çıtlak Anaokulu olarak Kan Bağışı kampanyası ile ilgili olarak da, "Sevgili büyüklerimizden çocuklarımız olarak, şu anda kan bağışlayamıyor olsak ta büyüklerimizi bu önemli konu hakkında bilgilendirmenin, yapabileceğimiz en büyük iyilik olduğunu düşündük. Bu nedenle çevremizdeki 18 yaşını doldurmuş olan büyüklerimizden kampanyamız ile ilgili davetiyeler hazırlayarak ricada bulunduk. Bu konuda bizlere örnek davranışlarda bulunarak kan bağışı kampanyamıza katkıda bulunan tüm saygı değer misafir ve velilerimize katılımlarından ve örnek davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz bir hayat kurtardınız" denildi.
Kan bağışı kampanyasına öncülük ise Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Ezer, Şube Müdürü Turgut Cüre ve Şube Müdürü Sayın Ersin Carım'a da katıldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.