TOBB DÜZCE İL GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BATUM’DA

 TOBB DÜZCE İL GENÇ GİRİŞİMCİLERİ BATUM’DA

 TOBB Düzce il Genç Girişimciler Kurulu'nun ilk durağı Rize Genç Girişimciler kurulunu ziyaret oldu. Her iki ilin genç girişimciler kurulu kahvaltıda bir araya geldi ve yapılabilecek faaliyetler konusunda istişare yapıldı. İki kentteki yatırım olanakları masaya yatırıldı.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu başkanı Cemal Aksan, "Rize'deki yatırım alanlarının dar olması ve ekonominin çay üretimine odaklanmasından ötürü, Rizeli girişimcilere bölgemizdeki yatırım alanları ve teşvik konusunda bilgi aktarımında bulunulduk. Ziyaret bölgenin önde gelen çay tesislerinden bir tanesinin üretim hattının incelenmesi ile devam etti. Hep birlikte çayın ilk aşamadan son aşamaya kadar işlenmesindeki her noktayı inceleme fırsatı bulduk" dedi.
Aksan, TOBB Düzce GGK'nın Batum Ticaret Odasını ziyaret ettiğini ziyarette Batum ve Düzce arasında Ticaret köprüsü kurulabilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırıldığını bildirdi.
Aksan, "TOBB Düzce GGK Olarak Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosluğunu ziyaret etme fırsatı bulduk. Başkonsolos Engin Arıkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda iki ülke arasındaki ilişkiler masaya yatırıldı. Batum Ticari Ateşesininde hazır bulunduğu toplantıda Batum bölgesinde yapılabilecek yatırımlarda Devletin bakış açısı ve bürokratik aşamalar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu" dedi.
Aksan ziyaret kapsamında ayrıca "Kurul olarak Batum Yapıtex Fuarı Ziyaret edildi. Batum Ticaret Odası Başkan vekili Saim beyin eşliğinde yapılan ziyarette inşaat sektöründe yer alan üyelerimiz ikili iş görüşmelerinde bulundu. Fuara Düzce'den katılan FibreBeton ve Kıta Çelik Hasır firmalarının stantlarına uğranılarak hem bilgi alındı hemde kendilerinin Batum'da yapacakları iş bağlantılarına kolaylık sağlamak amacı ile Batum Ticaret Odası ve Başkan vekili ile tanışmaları ve desteklenmelerinin sözü alındı" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.